En lille smule krea-kres.

En ny taske såklart. Til hende den lille multisnakkende, som på ingen måde længere kan leve med at gå i skole med en taske med klokkeblomst ! Det siger hun i hvert fald, og som en pligtopfyldende mor man jo er (!), så syer man en ny skoletaske til hende, udfra hendes præferencer i stil og stofvalg.

Den er inddelt i to rum indvendigt, syet af noget meget kraftigt liggestols-agtigt stof. Selvfølgelig MED lommer, for ingen kan leve uden lommer. Og ydersiden er naturligvis lilla, for det er ligesom bare FARVEN i hendes verden. Gad vide hvorfra hun har fået den kærlighed, JEG har da ingenting i lilla.. Altså lige bortset fra en sofa. Og et skab. Og et chartol på den multisnakkendes værelse. Men ELLERS, så er der virkelig ikke meget lilla til stede her. Næsten da.

Jeg er ikke nervøs over at have syet en skuldertaske til hende, for det er minimalt hvor meget hun bærer på den. Altså endnu ingen grund til at blive bekymret over det Uergonomiske i dét.

OG – idag er en stor dag. Idag er det nemlig min søsters fødselsdag – HURRA for dig søs, må du mæske dig i flødekager og blive blafret om ørerne med flag !

Reklamer
1 comment
  1. Vibeke said:

    Sikke en skøn taske – jeg er vild med det stribede inderfoer, det er en lækker kontrast til resten.

    KH Vibeke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: