Et skumhjerte.

Julen.
Julen er kærlighed.
Julen er børnenes fest.
Julen er glitrende øjne, røde kinder, og forventningens glæde.
Julen er der hvor det bliver lidt mere synligt, lidt mere åbenlyst. Hvad der virkelig betyder noget. Hvad der virkelig gælder. Hvad der for fanden batter !

Jeg VED godt, at kynikere siger, at julen ‘blot’ er en falsk anledning til at vise kærlighed, og at den nok betyder mere alle andre dage end lige julen… (og valentines dag, men det er en helt anden historie, og der er jeg faktisk ret enig). Det handler ikke om pakker, det handler om handling. Og lige præcis julen, er for mig, der hvor det måske bliver lidt nemmere at få gjort det lille ekstra.

Man kan vise kærlighed alle årets 365 dage, men vises den ikke i julen – så bliver den for mig falsk, værdiløs og hul, årets resterende 364 dage.

Jeg har allerede fået de bedste gaver. Jeg har fået noget jeg har savnet mere end jeg var klar over. Jeg har fået kærlighed, fantastisk familie, fabelagtige venner, og fanden i voldsk meget optur de sidste 6 måneder !

Hurra for julen – Hurra for at jeg fylder år dagen efter. Hurra for MIT år. Det 33. Hurra for manden-med-de-gode-arme som jeg lige præcis idag har kærestet i ½ år. Hurra for at jeg kan give mit barn, det vigtigste af alt – en fabelagtig jul.

 

Ps: Jeg synes faktisk stadig at det er ret mærkeligt at stille et træ ind i stuen. På trods af at jeg har gjort det hvert år, i åresvis.

Pps: Jeg vil også gerne have pakker, og jeg glæder mig barnligt meget til BÅDE at give og modtage – så materiel er jeg også.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: