Nuts.

Nåmen så er der det hersens ferie, hvilket i øvrigt er fabelagtig godt.

Vi har været på diverse museer. Naturhistorisk, Fregatten Jylland, og noget byhistorisk slash siamesisk noget. Vi har været sammen med familie, været på landet, og været på strandture og plukket grøftakantsblomster. Har været på gåture i kommende nærmiljø, fået smadret en bagskærm af hillbilly, og spist vaffelis med flødeboller, guf og hele ‘svineriet’. Har lavet i dén grad mislykkede hjemmelavede bountys, og bagt enorme kanelsnegle. Spist ærter og jordbær fra landevejsbod, drukket kolde øl og mojitos (sidsnævnte totalt overvurderet, kan ikke li dem har jeg fundet ud af), og været til et brag af en havefest. I regnvejr. Har været på sandwichbar, trippet i regnvejr, og ødelagt min fine-fine paraply. Har stået på en motorvejsbro og ventet på falck (ødelagt bil, ingen drama), nydt solen når den har brændt igennem, og haft bare ben. Spist farmorkage i sommerhuset, og generelt bare været i sommerhuset med de tynde vægge og gamle ugeblade. Har haft pms, og haft grin. Haft tuderi i en cola, og galgenlatter helt for mig selv.

Men absolut mest af alt – haft latter, smil, glæde. Og har stadig en uges ferie !

 

Nårh ja, og så har manden-med-de-gode-arme og jeg købt et hus. Sammen ❤

Reklamer
2 comments
 1. Stort tillyyyyyyyyyke med huskøbet, for pokker da en stor nyhed i en lille indskudt, afsluttende sætning!!! lyder som en fantastisk ferie, på trods af “bump på vejen”. Ha en rigtig dejlig ferie og håber I forsat nyder det.

  • Tak skal du have 🙂
   Vi RÅnyder ferien, OG huskøbet. Det er jo stadig så nyt, at det ikke sådan rigtig føles som vores endnu, gad vide om vi får den fornemmelse før vi også står med nøglen i hånden.
   Ha en rigtig dejlige ferie og sommer du også – og tak for dine altid søde kommentarer 🙂
   KH Maria

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: