Her går det godt – send mere tid. Tak.

Man må sno sig, sagde ålen. Og det gør vi. Mellem kasser, og to-doo lister, og helt almindelig hverdagsrod. Lidt mere end to uger endnu, og så flytter mine kasser sammen med hans kasser, og bliver en stor enighed. Af kasser. Og møbler. Og såen.

Hverdagen lige nu. Kæft mand den bider til !! Måske det er fordi det er f’ørste gang i hele mit arbejdsliv jeg har haft tre sammenhængende ugers ferie, at det er så hårdt at komme tilbage og igang igen. Måske det er fordi der er sket så sindssygt meget lige præcis denne her sommer. Jeg ved i hvert fald, at denne ferie, den glemmer jeg aldrig ! Måske det bare er fordi. Simpelthen bare fordi !

Så nu har jeg lavet en Maude. Er kravlet under dynen. Med pc. Jeg er nemlig også blevet fanget af 50 shades. Etéren blev læst på en weekend, og efterlod mig med en cliffhanger jeg var nødt til at reagere på. Så bind to og tre er købt på E-bog, og lige om lidt skal jeg igang med bind tre. Spændende.

(Og ja. Det er ikke dyb og oplysende litteratur. Det er ikke engang specielt velskrevet. Det er måske husmorporno, som kritikerene siger. But, so beat it (!), det passer sgu godt til at bare læse, blive lidt smålun af, få nogle tanker om menneskers måder at reagere og leve på, og samtidig ikke tænke på organisering af flytning og så videre. Jeg vil helt klart anbefale triologien)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: